Rood

Is het jou wel eens gebeurd? Je rijdt op de fiets, je hebt haast. Je rijdt door een rood verkeerslicht bij een zijstraatje waar echt iedereen door rood rijdt. Je wordt vervolgens aan de kant gereden door een politiebus, waarbij je omvalt en je voorwiel bijna terecht komt onder het voertuig van een kortstekelig agressief kaboutertje in het blauw die tegen je staat te schreeuwen: "Waar ben je in godsnaam mee bezig!"

"Ik rijd door een rood stoplicht, maar waar ben jij in godsnaam mee bezig! Mij een beetje klemrijden alsof ik net een bank heb beroofd, mafkees!" Tja, dat zijn van die emotionele uitspraken die je doet in een opwelling van verbazing en agressie. Niet verstandig, want zo heb je natuurlijk die klein kereltjes met blauwe pet, maar met een groot minderwaardigheidscomplex, gelijk tegen je. Het gaat deze mensen met een calimero-syndroom maar om een ding: 'Macht!' Hij pakte stampvoetend z'n bonnenboekje en begon te schrijven.

Natuurlijk begon ik gelijk al mijn onderhandelingstechnieken in de strijd te gooien, vervolgens enorm zielig te doen en 'm te bedanken voor de wijze les, maar het leed was niet meer te voorkomen. 50 euro! En dat terwijl ik gisteren een nieuwe voorlamp heb gekocht om een boete te voorkomen.

Wilbert | zaterdag 26 augustus 2006 | 0
 
Laatste nieuws

Weer & verkeer


Laatste E-marketing nieuws

Voorgaande berichten
Solliciteren
De neo-bejaarden
Weg met die oranje troep!
Welkom thuis
Go with the flow
32 uur
China Airlines: Service without a smile!
Katjes Als je houdt van jonge katjes die uit de l...
corsetpiercing? Worden corset piercings de nieuw...
Google maps Map24 blijft nog 1 van mijn favoriete ...