Welkom thuis

Stel je voor: een vette stinkende frituurpan al 10 jaar in gebruik zonder enkele schoonmaakbeurt en het laatste jaar gebruikt als afvalemmer. Door de nalatigheid van de gebruiker is er micro-organisatorische wereld ontstaan. Bacillen, bacteriën en ander klein gespuis zijn in een vergevorderd stadium van civilisatie. Kleine auto'tje op gecreerde snelwegen, kleine vliegtuigjes en zelfs een mini-raketje verkent het luchtruim. Zo zag ons huis er uit toen we terugkwamen...

In zo'n situatie zijn er twee mogelijkheden.
1. Je loopt naar de dichtstbijzijnde supermarkt, je koopt een krat bier (andere alcoholische versnaperingen zijn ook goed) en je gaat voor de deur op de stoep keihard zitten schreeuwen.
2. Je maakt de hele boel schoon.

Aangezien de laatste optie toch het meest sociale en het meest wenselijke was, zijn we bij elkaar 2 dagen bezig geweest om de boel weer in de oude staat terug te brengen. Gelukkig deden de telefoon, TV en internetverbinding het ook niet meer, dus konden we volledig geconcentreerd en afgesneden van de buitenwereld deze taak uitvoeren. Elk nadeel heeft z'n voordeel!

Wilbert | donderdag 15 juni 2006 | 0
 
Laatste nieuws

Weer & verkeer


Laatste E-marketing nieuws

Voorgaande berichten
Go with the flow
32 uur
China Airlines: Service without a smile!
Katjes Als je houdt van jonge katjes die uit de l...
corsetpiercing? Worden corset piercings de nieuw...
Google maps Map24 blijft nog 1 van mijn favoriete ...
Vette retro shit Kom je in een keer je hele jeugd...
Google quiz! Weet jij welke zoekterm er achter de...
keyra augustina Wereldberoemd door haar ass.
FF gauw alle mp3's backuppen Nopir-worm verwijdert...